Nyhet

Svenska Ezy skriver avtal med Nature Air

Nu står det klart att svenska IT-företaget Ezy kommer att leverera sin marknadsledande e-handelsplattform ”ezyFlight” till Nature Air. Ezy har sedan många år tillbaka erbjudit kvalitativa produkter för flygbolag, resebyråer och kryssningsrederier till kunder över hela världen. Nature Air, som har sin bas i Costa Rica, blir dock deras första kund i Centralamerika.

En bra e-handelsplattform fyller hålrummet mellan industriers behov och den IT-kunskap som krävs. Att bygga webb och e-handel som kan integreras med andra system via exempelvis API:er är en av Ezys specialiteter. Deras e-handelsplattform ezyFlight kan beskrivas som ett effektivt system för bokning av flyg på nätet. Den unika plattformen gör det möjligt för flygbolag att kommunicera med olika flygbokningssystem, som exempelvis "Results" och "Radixx". Många moderna flygbolag använder idag ezyFlight som en komplett lösning för både marknadsföring och försäljning på nätet. Läs mer om e-handelsplattformen ezyFlight här: http://www.ezy.se/sv/tjaenster/produkter/ezyflight

Sedan mitten av 90-talet har Ezy varit specialiserade på resebranschen. Deras uttalade målsättning är att bidra till och utveckla sina kunders onlineförsäljning. Ezys kundkrets består av en mängd företag som representerar olika branscher. Med breda tekniska kunskaper och känsla för olika e-handelslösningar fungerar Ezy som en effektiv och säker partner till sina kunder. Företaget samarbetar också med flera andra leverantörer av bokningssystem för flyg, hotell och betalningssystem.

I Sverige finns det flera olika utvecklare som levererar e-handelslösningar för butiker. Kodmyra är ett av dessa företag och deras tjänst heter Shop4sale. Lösningen möter både stora och små e-handlares behov genom bra administration. Klädbutiken Majsans använder plattformen, se exemel här: http://www.majsans.com/

Flygbolaget Nature Air startades år 1990 och driver i dagsläget bland annat paket- och rundresor i Costa Rica. Precis som namnet antyder har Nature Air en tydlig miljöprofil. Till exempel arbetar de kontinuerligt med kodioxidneutraliseringsprojekt som går ut på att bevara och återplantera regnskog i Costa Rica. Läs mer om deras CSR här: http://www.natureair.com/natureair-social-responsibility.aspx där även bilden är lånad.